_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Moderator Gustaf Oscarson

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

"Vanlig" moderator

Ett klassiskt upplägg för moderatorskap där Gustaf håller i trådarna under evenemanget, exempelvis genom intervjuer, presentationer eller prisutdelning. Många av våra kunder önskar en kombination av moderatorskap och föreläsning, vilket vi också gillar skarpt! Energi inkluderas alltid i offerten.

Moderator och strategisk rådgivning

Mångas favorit! Ni får en energifylld och påläst moderator som verkligen får igång publiken, samtidigt som vi också finns med bakom kulisserna och planerar evenemanget tillsammans med er. Detta för att få till rätt flöden, rätt energi, rätt program och rätt resultat. Vi har gjort över 120 egna evenemang, så vi börjar få koll på vad som fungerar.

Moderator, strategisk rådgivning och projektledning

Fungerar som ovan med moderatorskap och strategisk rådgivning plus att vi projektleder evenemanget och tar hand om allt det praktiska. Detta är förstås mer kostsamt, men hur skönt skulle det vara att lämna allt till någon som har gjort det 120 gånger tidigare?

Underbara rum att mötas i.

Vet ni inte var ni ska ha ert evenemang? Då föreslår vi Dream Valley, vår egen herrgård där vi skapar Sveriges galnaste och mest kreativa konferensanläggning. Här kan vi verkligen skapa det där evenemanget som går till historien som "det bästa någonsin".