_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Referenser om föreläsningarna och moderatorskapen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Navid Modiri Föreläsare

Navid Modiri
Föreläsare, samtalsaktivist och integratör

"Gustaf Oscarson är inte en vanlig föreläsare: han är också en före-görare. För att förstå världen bättre så agerar han som en entreprenör och testar nya vägar, lösningar och utmaningar.

När han föreläser så gör han det med tydlighet, energi och med en hel del egna erfarenheter kring entpreprenörskap och företagande i bagaget."

Sarah Svensson
Östhammars Kommun

"Gustafs föreläsning på Tillväxtdagen i Östhammar var inspirerande och lärorik och man fascinerades särskilt av Gustafs engagemang och närvaro till publiken under hela kvällen.

Det var enkelt, tydligt och synligt!"

Teo Härén
Utsedd till ”Årets talare” & ”Sveriges 10 mest efterfrågade B2B-talare"

”Få människor äger den unika egenskap det är att kunna inspirera andra människor.

Gustaf däremot har en medfödd förmåga att göra just det; att inspirera tiotusantals människor om och om igen med sin positiva inställning och sin naturliga karisma”

Johannes Hansen
Föreläsare/Mental rådgivare

"Mitt viktigaste råd för att nå dina drömmar är att omge dig med människor som tvingar dig till att tänka större och utmanar dig till att våga göra det du är rädd för. 

Gustaf har byggt upp en sfär av bolag där han omger sig med flera av Sveriges absolut främsta entreprenörer och tillväxtexperter. 

Så när han samlar de bästa han lärt sig i en föreläsning. Då lyssnar jag."

Gustaf har varit föreläsare eller moderator på bland annat...

Björn Lundéns kunddagar, Eget Företag-mässan, Östhammars Tillväxtdag, KTH, Stockholms Internationella Handelsskola, Näringslivets Dag i Haninge, Företagarna Stockholm, Driva Företag-evenemangen, Mitt Företag-turnén, Patent- och Registreringsverket, Academy of Excellence, Företagarna Skåne, Göteborgs Stadsbibliotek, Bokmässan, Svensk Industriförening, Young Entrepreneurs of Sweden, Grant Thornton och många fler.

Har du gått igång på allt du fått veta?

Gustaf gör idag bara 25 externa uppdrag per år, och har valt att bara jobba med människor och företag/organisationer som är roliga och ger energi. Känner du igen dig i den beskrivningen och vill skapa något riktigt coolt? Hör av dig direkt innan 2016 blir fullbokat.